Stafett Blogg

I dag var vi innom Coopen, der vi møtte mange mennsker. Og hyggelige ansatte fra coop extra, dei virka klar for stafett.

Opphaveleg kalla stafettlaget til dåværande Avdeling for internkontroll seg for «Null kontroll». Året etter bytta dei namn til «Litt kontroll». I år har dei henta inn forsterkningar frå IKT-avdelinga og Helseatlas, så då blir det vel «Full kontroll»? Elller?

Gjer som Tom
Klinikkdirektør i kirurgisk klinikk, Tom Guldhav gler seg til Helse Førde stafetten.
Han arbeider med å få resten av føretaksleiinga med på laget. Alternativt stiller han i singelløp, men vi har tru på at han klarer å engasjere leiinga til å stille lag!

Stand på Alti

21.05.2022

Idag hadde Helse Førde-stafetten stand på Alti Kristian, Karianne og Eivind møtte mange trivelige mennesker. Håper vi har motivert noen til å blir med på Helse Førde Stafett.

Spenst Førde stiller med tre treningsglade jenter til oppvarming Helse Førde stafetten 2022. Britt Iren Nordeide, Sissel Helene Risnæs og Eli-Gro Bergby Carlsen. Håper mange vil ta turen kl 17.00-17.15 for å bli god og varm til start. Her kan alle være med; barn, ungdom, damer og menn. Vi gleder oss.

Forhandlingssjef i Helse Førde, Torstein Nygård, stiller på laget til HR-avdelinga i årets Helse Førde - stafett. Han har lagt opp ein strategi der han tenkjer å gå hardt ut frå start og deretter berre auke på utover i den 300 meter lange etappen.