Stafett Blogg

Tysdag hadde kirurgisk avdeling felles trening for alle sine tre lag, mot Helse Førde stafetten. Målet med stafetten er at det skal vere noko sosialt utanom arbeid, og å fremje fysisk aktivitet. Dette har kirurgisk avdeling fått smaken på!

Veidekke stille sjølvsagt med lag til Helse Førde Stafetten. Dette er eit viktig tiltak/arrangement som fremjar positiv haldning til fysisk aktivitet.

Proresult AS er blant dei mange små og mellomstore bedriftene vi ventar å sjå på startstreken under årest Helse Førde-stafett. Dei deltok også i 2019, då dei var blant dei svakaste laga. I år er målet å heve nivået, fortel Sigurd Kjelsnes i Proresult.

​​Toppleiinga i Helse Førde ønskjer å vise seg frå ei sporty side under årets Helse Førde-stafett, og stiller på startstreken. Dei oppmodar alle andre som kan om å gjere det same. Gå ikkje glipp av denne sjansen til å slå sjefane! ​

Rakettløype for barn! Møt opp ved startseglet innan kl 17.10. Starten er kl. 17.20. Løypa går på sjukehusområdet.
Det er ingen påmelding og gratis å delta. Bli med då vel!

I år har kirurgisk sengepost heile 3 lag som stiller til stafett! Dei har tenkt å satse knallhardt på Helse Førde stafetten sidan det er tre år sidan sist. No arrangerar dei fellestrening for alle tre laga fram mot stafetten.

Helse Førde-stafetten er eit breiddearrangement, og vi ynskjer at flest mogleg skal ha høve til å delta, uavhengig av alder eller kva form ein er i!
Det er mange måtar å delta på.
Ingen avgift, dette er ein av faktorane for å motivere slik at flest mogelig skal ha høve til å delta.
NB! om du har meldt deg på og betalt vil du få pengane tilbake....

Finansbransjen stiller sterkt i årets Helse Førde-stafett. I dette tilfellet representert ved Sparebanken Sogn og Fjordane, som så langt har stabla to lag på beina og jobbar med det tredje. Bankfolka oppmodar alle andre bedrifter som kan stille lag, til å prøve å slå dei!

Vi har vore så heldige å få sponsa eit gåvekort på 1000,- frå Åsen og Øvrelid AS.
Dette gåvekortet går til den beste gruppa på quiz, og heile klassen får nytte av det. Gåvekortet kan brukast fritt. I tillegg får alle som er med på stafetten ei Helse Førde stafetten t-skjorte.
Vi er svært takksame til...